Skip to main content

Laaja valikoima merkkituotteita

Kauttamme yrityksesi saa laajan valikoiman merkkituotteita ja skandinaavista designia. Esimerkiksi suomalaiset brändituotteet saat kattavasti kauttamme. Myös pienemmät tuote-erät onnistuvat.

Tuotteet

Yritysvaatteet

Innovaate tarjoaa yrityksellesi laajan valikoiman merkkivaatteita nopealla toimitusajalla. Yritysvaatteet saadaan helposti sopimaan juuri teidän brändillenne sopivaksi oikeilla merkintäratkaisuilla, brodeeraten tai painamalla. Merkkauksiin löytyy paljon eri vaihtoehtoja ja tyylejä!

Lue lisää
Tuotteet

Työvaatteet

Työvaatteet ovat usein sertifioituja ja eri töissä käytettäville vaatteille löytyy kaikille omat standardit. Innovaatteen valikoimasta löytyy useita eri brändejä vastamaan melkeinpä mitä vain vaatimuksia. Tarvitsitpa sitten kevyttä haalaria asennustöihin tai raskaampaa varustusta palosuojausta vaativiin tilanteisiin, löydät ratkaisun valikoimastamme. Työvaatteiden lisäksi kauttamme saat myös jalkineet, kypärät sekä muut suojaimet nopealla toimituksella.

Lue lisää
Tuotteet

Seuravaatteet

Seuravaatteet löytyvät myös valikoimastamme, joka kattaa paitsi huippulaadukkaan Craftin malliston, myös täysin seuran toiveiden ja tarpeiden mukaan rakennetun malliston. Seuravaatteissa, kuten muissakin tuotteissamme, haluamme toimittaa asiakkaallemme tyylikkäitä huippuluokan laatutuotteita nopealla toimitusajalla.

Lue lisää
Tuotteet

Laukut ja kassit

Laukut ja kassit ovat erittäin kätevät yrityslahja, joille löytyy käyttötarkoituksia todella laajasti. Laukkujen ja kassien isot pinnat antavat logosijoittelulle ja brändinäkyvyydelle lähes rajattomasti mahdollisuuksia. Lisäksi niiden sisään pystyy pakkaamaan pienempiä liikelahjoja ja muita brändituotteita.

Lue lisää
Tuotteet

Liikelahjat

Liikelahjoista löytyy brändillenne laaja valikoima merkkituotteita sekä merkittömiä tuotteita. Liikelahjat ja mainoslahjat eroavat toisistaan sillä, että liikelahja annetaan silloin, kun halutaan lahjan saajalle antaa merkittävämpi tai ”arvokkaampi” lahja. Merkkauksiin löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja.

Lue lisää
Tuotteet

Mainoslahjat

Mainoslahjat laajalla skaalalla. Innovaatteen valikoimasta löytyy ratkaisuja kuulakärkikynistä jääskrapaan. Mainoslahjat ovat hyvä ja edullinen ratkaisu messuille, tapahtumiin, toimistolle ja niiden avulla saatte yrityksenne logon esiin ja jäämään ihmisten mieleen.

Lue lisää