Skip to main content
 

Brändituotteiden luova kumppanisi

Innovaate tekee yrityksen näkyväksi ympäristössään.

Kestävää viestintää

Innovaatteelta saat yrityksellesi räätälöidyt brändituotteet kokonaisratkaisuna. Rakennamme brändituotteesi tukemaan yrityksesi myynnin, markkinoinnin ja viestinnän tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla. Brändituotevalikoimasi perustamme aina ehjälle idealle ja huolellisella suunnittelulla takaamme yhtenäisen toteutuksen. Oma suunnittelu sekä monipuolinen tuotanto-osaaminen kuuluvat osaksi ammatitaitoamme. Ideoinnista tuotteiden varastointiin ja toimittamiseen ulottuva palveluketjumme kattaa kaiken tarvitsemasi. Lupauksemme on olla monipuolinen työkalunne aina kun viestitte sidosryhmillenne tekstiilien ja yrityslahjojen avulla.

Palvelut

Suunnittelu & tuotanto

Omat suunnittelijamme luovat brändisi näköisen kokonaisuuden. Tarjoamme luovia ideoita eri brändituotteisiin laajalla skaalalla. Annamme myös aina ekologisen vaihtoehdon tuotteille.

Logistiikka

Tarjoamme tuotteiden varastoinnin ja lähettämisen, jotta yrityksesi ei tarvitse huolehtia logistiikasta. Kauttamme saat myös verkkopohjaiset palvelut ja toteutuksen räätälöidysti.

Valmiit ratkaisut

Kauttamme yrityksesi saa laajan valikoiman merkkituotteita ja skandinaavista designia. Esimerkiksi suomalaiset brändituotteet saat kattavasti kauttamme. Myös pienemmät tuote-erät onnistuvat.

Vastuullisuus

Tarjoamme myös ekologiset ja kestävän kehityksen vaihtoehdot tekstiileihimme. Vaatteet ovat tehokas viesti ja kertovat yrityksen arvoista. Ekologinen valinta vaikuttaa ympäristöön, terveyteen ja työoloihin – brändivaatteetkin kannattaa siis valita huolella.

Kun tarvitset nopeita ratkaisuja

Joskus räätälöidyn ja luovan suunnittelun lisäksi tarvitaan laadukkaita valmiita ratkaisuja.
Innovaate tarjoaa myös tunnettujen merkkien tuotteita, joihin hoidamme yrityksesi profiloinnin.
Klikkaa kuvaa selataksesi kuvastoa.

VAATTEET JA ASUSTEET

LAHJATAVARAT

TYÖVAATTEET

Yhteystiedot

Innovaate Oy
Iso-Heikkiläntie 6, 3.krs
20200 Turku

Juha Lundberg
+358 440 730 696
juha(at)innovaate.fi